Pomogliśmy Pani Irenie! – Fundacja FAST – Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji!

Pomogliśmy Pani Irenie!

W dniu dzisiejszym do naszego terenowego oddziału Fundacji Fast, zgłosiła się Pani Irena Talarowska. W zeszłą niedzielę wybrała się ze znajomymi na spotkanie w jednym z poznańskich hoteli na spotkanie ( nie została poinformowana o handlowym charakterze spotkania). Okazało się , że „spotkanie” na którym była było NAJSZCZĘŚLIWSZYM MOMENTEM JEJ ŻYCIA! Wyobraźcie sobie, że w trakcie prezentacji, Pani Irena ZOSTAŁA WYLOSOWANA ORAZ OBDAROWANA NAGRODĄ GŁÓWNĄ!!!!!!!! Z PRZYJEMNOŚCIĄ POMOGLIŚMY PANI IRENIE NAPISAĆ ODSTĄPIENIE OD UMOWY KUPNA-SPRZEDAŻY POMIMO BRAKU ZEZWOLENIA (SIC!) FIRMY KTÓRA JĄ , DELIKATNIE MÓWIĄC, ZMANIPULOWAŁA!!!! NIKOMU NIE ŻYCZYMY TAKICH WYGRANYCH, KTÓRE WIĄŻĄ SIĘ PÓŹNIEJ Z NERWAMI I STRESEM!

Nasza kampania „Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji” widać jest wyjątkowo potrzebna!