Stop manipulacji , nie kupuj na prezentacji”. 28 czerwca odwiedziliśmy Ośno Lubuskie oraz Chojnę. 29 czerwca znaleźliśmy się w Olszynie. 30 czerwca zawitaliśmy do Krakowa – Fundacja FAST – Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji!

Nasza Fundacja dynamicznie poszerza listę miejsc w których odbyły się szkolenia kampanii: „Stop manipulacji , nie kupuj na prezentacji”. 28 czerwca odwiedziliśmy Ośno Lubuskie oraz Chojnę29 czerwca znaleźliśmy się w Olszynie. 30 czerwca zawitaliśmy do Krakowa, gdzie oficjalnie zainaugurowaliśmy  cykl szkoleń, które mamy nadzieję dotrą do każdej gminy,  miejscowości,  powiatu. Mamy nadzieję graniczącą z pewnością, że nasze działania wraz z oraz Polską Unią Seniorów, pod patronatem Miejskiej Rady Seniorów z Poznania oraz Głosu Seniora w niedalekiej przyszłości zaowocują wymierną poprawą świadomości społecznej w kwestiach manipulacji sprzedażowych!