„Stop manipulacji ,nie kupuj na prezentacji” w Europejskim Centrum Spotkań – „Kręgielnia” w Kostrzynie nad Odrą – Fundacja FAST – Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji!

18 czerwca w poniedziałek nasza Fundacja wraz z Polską Unią Seniorów, pod patronatem Miejskiej Rady Seniorów z Poznania przeprowadziła spotkania prewencyjne „Stop manipulacji ,nie kupuj na prezentacji” w Europejskim Centrum Spotkań – „Kręgielnia” w Kostrzynie nad Odrą. Fundacja FAST składa  podziękowania Pani Iwonie Sak za dołożenie szczególnych starań w zakresie promocji naszych działań. Spotkanie, pomimo mniejszej niż zwykle frekwencji przebiegało we wzajemnej atmosferze zainteresowania problemami tych, którzy najczęściej podlegają nieuczciwym praktykom handlowym akwizytorów. W związku ze sporym zainteresowaniem władz miasta nasza Fundacja zgłosiła chęć organizacji kolejnego spotkania jesienią b.r. Miasto Kostrzyn nad Odrą jest dla nas wzorem zainteresowania sprawami mieszkańców i dokłada wszelkich starań aby ich chronić poprzez ogólnodostępną edukację!