Pomagamy oszukanym! – Fundacja FAST – Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji!

Pomagamy oszukanym!

W tym tygodniu nasza Fundacja pomogła kilku poszkodowanym osobom napisać skuteczne odstąpienia od umów kupna sprzedaży na ŁĄCZNĄ KWOTĘ PONAD 60 TYSIĘCY ZŁOTYCH! Patelnie, odkurzacze, pościele, naczynia, wyciskarki, mopy, urządzenia paramedyczne…a oto przykład manipulacji : cena promocyjna 8700, rozbita na 48 rat po 259,97 ( małym druczkiem „wysokość rat z odsetkami”)——–brakuje czytelnej informacji o całkowitym koszcie zakupu! Przeoczenie??????( klientka musiała podpisać, że otrzymała wzór odstąpienie od umowy – oczywiście brakowało go w dokumentacji zakupu)

Kwota ponad 12000 złotych! za produkty, które podobne  można dużo taniej kupić na portalach aukcyjnych!