Tydzień pełen szkoleń – Fundacja FAST – Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji!

Tydzień pełen szkoleń

Za nami pracowity tydzień. „Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji” przyciąga coraz większe tłumy gości, którzy chcą wzmocnić swoją wiedzę w zakresie manipulacji handlowych. W tym tygodniu w ramach projektu FIO odwiedziliśmy: Luboń, Szamotuły, Wronki, Konin, Łężeczki oraz Sieraków.

SIERAKÓW JAKO PIERWSZE MIASTO W POLSCE WRAZ Z OŚRODKIEM KULTURY POSTANOWIŁO NIE WYNAJMOWAĆ SAL NA PREZENTACJE CZY POKAZY!!!! Nasza akcja nie tylko wpływa na świadomość osób uczestniczących, ale wywiera, wspólnie z miastami, presję, która zaowocuje w przyszłości większym bezpieczeństwem! Nasza fundacja nadal będzie poszukiwać miast, które tak jak Sieraków chcą być wolne od różnego rodzaju prezentacji i pokazów! Gratulujemy !