Współpraca z www.anuluj-dlug.pl! – Fundacja FAST – Stop manipulacji, nie kupuj na prezentacji!

Współpraca z www.anuluj-dlug.pl!

W środę 4 lipca Fundacja Fast spotkała siĘ z Panią Agnieszką Spóz-Parol oraz Panem Tomaszem Parolem z portalu www.anuluj-dlug.pl . Nasze spotkanie obfitowało w przeogromną wymianę doświadczeń związanych z wszechobecną manipulacją nie tylko w naszym temacie – manipulacja na pokazach i prezentacjach, ale również manipulacją związaną z działaniem wielu instytucji w naszym kraju. Mamy nadzieję na nawiązanie dobrej oraz bardzo ścisłej współpracy z www.anuluj-dlug.pl oraz www.anuluj-mandat.pl. Uważamy, że im więcej nas – tych , którzy mówią o manipulacji a wręcz o oszustwach – tym lepiej!